dimarts, 13 de juliol de 2010

setmana del 12 al 18 de juliol

Bon vespre!

Aquests dies no cal que us digui que passem una mica de calor, però com a recompensa l'hort està esplèndid!   
Ja collim els primers cogombres, auberginies, mongetes i pebrots; tot en compte-gotes però ja anirà venint l'abundància.  D'abundant sí que ho és molt l'herba, de tots tipus: blets, verdolaga, ridorta, gramínies vàries, cardots, corretjola... Però els nostres incansables dits fan molta feina!
També hem estat recollint i penjant moltes cabesses d'all, aquest any força entrat l'any a causa de l'estranyesa del temps; collint pastanagues, remolatxes, cebes tendres (aviat tindreu tots Ceba Llarga Vigatana!), enciams, bledes, carbassons, els últims bròquils...
El cap de setmana vam fer activitats refrescants per combatre la calor: vam netejar la bassa dels avis i en David i l'Òscar van començar la instal·lació de reg del nou camp on farem horta, que en Manel ha deixat fi aquests dies.  Ja està cosetxat, femat, fresat i a punt per omplir-lo de tot tipus d'hortalisses d'hivern.  Avui les màquines cosetxen el blat, i en acabat ens cosetxaran el Kamut, que ja tenim ganes de farinar i fer-ne pans per provar-lo.

Avui ens ha arribat fruita de Lleida, i hem fet un pacte amb el noi per anar-ho rebent setmanalment en canvi de quinzenalment, perquè si no és una mica caòtic!  Per tant podeu afegir, si en voleu, a les vostres caixes:

Albercocs a 3'50€/kg 
Nectarines a 2'38€/kg
Pomes a 1'45€/kg
Préssecs grocs a 2'38€/kg
Prunes grogues a 2'38€/kg

De verdura, tenim excedent de:

Porros a 3€/kg
Pastanaga a 2€/manat
Bledes a 1€/kg
Carbassó (depenent del dia) a 1'75€/kg

Deixarem doncs les vostres caixes de verdura als llocs i hores acordats.  Als punts de recollida recordeu que arribem sobre el migdia ja que ho anem collint tot el mateix matí.

Per últim dir que estem renovant una mica els aires del nostre bloc i que si voleu fer propostes el podem anar construint!  

Hi tenim fotos boniques!-- 
Salut i bons aliments!
David, Nia i Mima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada