dimarts, 10 d’agost de 2010

setmana del 9 al 15 d'agost

Bona pluja, lluvia, regen, pioggia, pluie... quina calma que transmet el soroll de l'aigua caient del cel sobre la terra fèrtil!Mentre la pluja amara la terra, la burocràcia crepita entre els dits i aprofitem per respondre correus, fer trucades, omplir papers. A fora les sembres respiren la frescor de l'aigua que es beuen a glopades terroses. Ara han entrat en David i en Manel xops d'inspeccionar camins, regs i tarteres.

La Charline i en Denis han seguit la seva ruta i ara estem uns dies sols esperant nova ajuda. Si tot va bé dijous vindran en Mark i la Gisela, que van ser els nostres primers ajudants, a donar-nos un cop de mà.


Aquesta setmana estem posant molt tomàquet, poc carbassó, una mica de pastanaga i una mica de porro, auberginia, més i més mongetes, remolatxa, all sec, enciam, api...


I podeu complementar-ho amb la fruita del temps:


Nectarines a 2'38€/kgPometes noves a 1'35€/kg


Préssecs grocs a 2'38€/kg


Prunes grogues a 2'38€/kg


i Peres petites a 2€/kg


i síndries de Lleida per encàrrec


I d'excedent de verdura:


Bledes a 1€/kg


Porros a 2'90€/kg


Tomàquets a 2€g (podeu escollir poc madur o madur)


Pastanaga a 2'75€/kg


Enciams a 1€/unitat


Aquesta setmana i la que ve és important que sabeu que la Maite i en Paco de l'Espai Solidari obriran només el divendres, perquè fan vacances. Si us fa falta res doncs sapigueu que obriran de 9 a 13.30 i de 16.30 a 20h i que per tant és important que, a poder ser, recolliu les caixes i comandes el mateix divendres. Intentarem dur-ho tot cap a les 11h.
 
Bona festa major!!
 
Salut i bons aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada