dimarts, 14 de setembre de 2010

setmana del 6 al 12 d'agost

Bona tarda!

 

Aquesta setmana, deixant anècdotes a banda, just us informem del que hi haurà a les caixes i dels excedents disponibles. El tomàquet està a la baixa, els carbassons ja no fan fruit; en canvi auberginies i pebrots van augmentant la producció. Aviat començarem a tenir verduretes de tardor per anar canviant el temps i les dietes. Les caixes duen pastanaga en abundància, remolatxa, all, ceba, tomàquet, mongeta tendra, pebrot, auberginia i enciams.

Hem començat a collir patates i estem molt enfeinats, hem començat amb la varietat kenebec i aviat collirem també la bufè. Per sort tenim l'ajuda de tres voluntaris aquests dies, la Paloma, en Marco i la Clémentine, que combinen la recollida de patates amb treure herbes i recolectar fruita, hortalisses...

Si ens voleu donar un cop de mà us convidem a venir a ajudar-nos aquest dissabte, sigui al matí o a la tarda, convidant-vos a passar una bona estona i gaudir d'un bon dinaret o berenar, depenent del torn! Si esteu interessats feu-nos un truc o un mail i ens posem d'acord.

 
Aquesta setmana tenim, de fruita de Lleida:

 
Meló (3) a 2€/kg

Síndria (1) a 1'40€/kg

Pruna a 2'38€/kg (molt bones)

Préssec de vinya a 2'38€/kg

Nectarina a 2'38€/kg

Pometa royal gala a 1'35€/kg

Recordeu fer comanda per setmana que ve abans de diumenge!

I d'excedent de verdura:

Enciams tou (queden pocs), meravella o roure a 1€

Escarola a 1€

Pastanaga a 2'75€/kg

Remolatxa a 1€/kg

Bledes a 1€/kg

All sec a 4'5€/kg

 
Que acabeu bé la setmana i bon cap de setmana!!

 
--Salut i bons aliments!

David, Nia i Mima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada