dimecres, 8 de desembre de 2010

setmana del 6 al 12 de desembre


Bon vespre!

Esperem que hagueu gaudit de bones horetes de sol esplèndid i de temperatures benèvoles durant aquests dies de festa.  Nosaltres, que hem seguit treballant al camp, hi hem notat molt.  O sigui que hem treballat molt però hem fet "festa" del fred!  Bàsicament hem estat avançant les caixes de verdura que aquesta setmana s'acumulen entre demà dijous i divendres, triant patates i en David fent alguna fresada.  En Mimoun i dos dels seus nanos han vingut a batre el fesol de Santa Pau perquè nosaltres no tenim el temps per fer-ho.  Avui han acabat i anem a mitges amb el que hagi sortit, per tant segurament a ple hivern trobareu uns fesolets per coure entre la verdura.

El que sí que ha fet festa és l'Alejandro i com que no ho sabíem no tenim fruita aquesta setmana, excepte quilos i quilos de mandarines de Nules!  El cap de setmana passat van venir l'Eduardo i la Pilar de Castelló amb la furgoneta just després d'haver collit 500kgs de mandarines.  És una barbaritat de quilos però ens les han deixat més bé de preu, així que esperem vendre-les totes!  Ja és una mandarina cara de per sí, perquè té denomicació d'origen, és menys productiva que altres i té un gust exquisit.  Els productors ens explicaven que hi ha altres varietats molt més barates al mercat, tant de nacionals com d'estrangeres, però que ells per cobrir gastos i guanyar-s'hi quatre rals no poden competir amb aquests preus.  Per això és bona la venda directa!

Així que tothom qui s'apunti al carro de les mandarines estan el seu punt òptim i en tindrem fins que aguantin; segurament fins finals de gener:

Mandarines Clemenules a 2'20€/kg  per menjar, regalar, revendre, intercanviar...

I si voleu us en podem fer unes caixetes amb paper una mica bonic per regalar aquestes festes o quan sigui!  En n'envio una foto.

Que acabeu de passar bona setmana!!!


-- 
Salut i bons aliments!
David, Nia i Mima


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada