dilluns, 7 de març de 2011

setmana del 7 al 13 de febrer


Bona tarda!

Encara estem somrients de la gran i variada assistència d'ahir a la jornada de portes obertes que vam fer aquí a l'hort.  Vam passar una bona estona entre amics i cares noves i l'hort aquest matí encara lluïa de content d'haver-vos tingut de visita.  Si no hi vau venir i us ve de gust venir a la propera, segurament serà el proper primer diumenge d'abril, és a dir el dia 3.

Mentre escric, sento en David fresant amb el Pascuali i me l'imagino anar mirant els cultius mentre va passant, per fi amb barret pel sol en canvi de pel fred, i en definitiva animant a les plantes a créixer sanes i vigoroses per tornar a tenir força activitat a l'hort.  Estem treient els cultius que queden de l'hivern —alguns per vendre i d'altres restes per fer compost— i preparant la terra perquè aquest cap de setmana serà bo per plantar cebes i la setmana que ve comença una bona època de plantació per plantar una mica de tot.
No cal dir que els que estigueu preparant els vostres propis horts ens podeu demanar planter ecològic i us el guardarem ben hidratat a la nova basseta.

Per aquells qui estigueu interessats en aprendre a cultivar, tenim notícia de dos cursos interessants: un que organitza el GDT a Torelló i que comença ja (gdter@gdter.org93 850 72 34),
i un altre per finals d'abril i fins el juny a La Guixa, els dimarts.   Si voleu informació us la fem arribar encantats.


Aquesta setmana us seguim oferint una mica d'excedents de verdura i algun complement, per anar fent boca fins que arribi més varietat:

Comanda de VERDURA ECOLÒGICA nostra, fins dijous migdia pels de Centelles i Manlleu.  Dijous vespre baixarem a Centelles i divendres migdia a l'Espai Solidari de Manlleu; enviant-nos un correu
Porros primets a 2€/kg
Cols de brusel.les a 3€/kg
Ceballot blanc a 1'20€ el manat
Ceballot de llarga vigatana a 1'60€ el manat
Espinacs a 4'5€/kg


Comanda d'OUS DE PAGÈS —de l'Àvia—, L'alimentació de les gallines és natural (restes de verdura, blat de moro i blat) i tenen excés a l'exterior però el gra no és ecològic; comanda fins dijous a les 16h pels que recullin divendres i fins diumenge dia 6 pels que us ho duem a Centelles l'endemà; enviant-nos un correu:
1'50€ 1/2 dotzena; 3€ la dotzena


Comanda de FRUITA ECOLÒGICA fins diumenge dia 6, per recollir divendres 11 i dilluns 14; enviant-nos un correu:
Poma golden o fuji 1,70€/kg
Plàtans de Canàries 2,85€/kg
Taronges 1,85€/kg 
Llimones 1,85€/kg
Taronja sanguina (polpa vermella) 1,95€/kg

Comanda de FORMATGES ECOLÒGICS de Les Lloses fins dimarts 4 al migdia, per rebre a finals de setmana: enviant-nos un correu:
Formatge de llet pasteuritzada de vaca 14€/kg
               El petit fa aproximadament 400g
               El gran aprox. 700g
Tarrina de Formatge fresc (pes net aprox 150g) a 2'50€
Crema per untar, aprox. 250g (molt bo, amb un punt àcid) 2'50€

BONA SETMANA!!
-- 
Salut i bons aliments!
David, Nia i Mima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada