dilluns, 26 de març de 2012

A partir del 9 d'abril... TORNEM AMB LA VERDURA!


Feliç primer dia de primavera!


Avui ens fixàvem amb la Nia en que hi ha molts arbres que han començat a florir i les quatre gotes d'ahir ens van animar molt!  Ja s'intueix la primavera a l'hort, que malgrat la petita pluja hem de regar gairebé cada dia, ja que estem plantant molt i entre el vent i la calor queda tot ressec de seguida.
La bassa del planter fa molt goig: els peixos fa dies que neden sota les safates curulles de plantules tendres i amb la memòria de peix ja deuen haver oblidat les fortes glaçades que els deixaven la superfície amb una capa de, a vegades, un pam de glaç.

Hem anat menjant i venent els enciams del primer hivernacle i ara els del segon comencen també a fer-se grans.  Del camp collim escaroles, ceballots i alls tendres i alguna col, xirivia i pastanagues que ens queden.  Un nou fruit que hem recollit fa poquet és el nostre fillet Aram, que com alguns sabeu ja és nascut i també va creixent com un enciamet de mató.
En David, a part de plantar petits enciams, cols, coliflors, porros, bròquils, bròculi, cebes, remolatxes, bledes, tomaqueres, faves, pèsols; ha fet sembres de pastanagues, espinacs, julivert, ravenets, xirivies ... I aquest diumenge passat vam plantar les patates amb l'ajuda de l'Àdam, la Debby i en Manel.Tot plegat hem decidit començar de nou a fer caixes de verdura setmanals tornant de Setmana Santa, és a dir, a partir del 9 d'abril.  I esperem que ja sense interrupcions fins les nostres properes vacances l'hivern de l'any que ve!

O sigui que si no ens dieu el contrari, la setmana del 9 d'abril tindrem les caixes de fruita i verdura als llocs i hores acordats.  També començarem algunes caixes noves que ens heu demanat i en quant a la fruita us animem a qui vulgui provar de fer un tant fix a la setmana de fruita ecològica variada del temps.  Alguns ho feu i sembla que ve bé per ambdues parts.  Per exemple caixa gran/petita + 5/7/10€ de fruita variada o les combinacions que volgueu. 
Demanarem formatges i mel per qui en vulgui, i l'àvia segurament seguirà tenint excedent d'ous.  Per cert que aquesta setmana en torna a tenir molts, així que si algú en vol feu-nos-ho saber.  Són a 2.50€ la dotzena i 1.25€ la mitja dotzena.

Finalment anunciem el proper Portes Obertes.  Serà el primer diumenge d'abril, és a dir el dia 1/04, a les 12h del migdia a La Teuleria.  Si us ve de gust venir siusplau confirmeu-nos l'assistència.

Bona setmana i fins ben aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada