dilluns, 30 d’abril de 2012

setmana del 30 d'abril al 6 de maig


Bona nit

La terra xopa respira.  Les arrels de les plantules es fan lloc entre la terra, guiades per les estrelles.  Les nits són fresques.  Els dies clorofil.liquen les fulles.  Els colors salten de línia i es barregen els verds clars amb els violacis, els verds foscos i els vermells; els gris-verdosos de les crucíferes...

Aquesta setmana passada han començat a quallar els primers tomàquets de l'hivernacle, sortint un botonet verd 
de les seves primeres flors.  Ja hem collit també les primeres maduixes dels hivernacles.  Fora d'aquests, les plantes també avancen i ara, havent florit ja l'arç blanc i que han brotat els roures, ja no glaçarà més.  Això diuen!
Aquest temps moll també convida a l'hortolà a desherbar, i a les herbes a reproduir-se...  Us envio una foto de l'hort aquesta tarda, amb en David desherbant.


Les caixes de la setmana duen una mica de patata, pastanaga, alls tendres i cebes tendres, espinacs, enciam, carxofes i ravenets; i a les grans alguna cosa més...


Com a complements oferim:

FRUITA ecològica: 

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:
Poma fuji a 3€/kg
Plàtans de Canàries a 2.80€/kg
Taronges a 1.50€/kg
Alvocats de Múrcia a 4.80€/kg (petitons)
Llimones a 1.75€/kg
Maduixes?

OUS campestres de l'àvia:

2.75€/dotzena; 1.40€/mitja dotzena

MEL de Milflors (al voltant de 7€/kg)

Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria (a les tardes) a mirar quines verdures, fruites i ous tenim d'excedent.  D'aquí a poc tindrem formatges, mel i altres productes.  


Que tingueu una molt bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada