dimecres, 18 d’abril de 2012

setmana del 16 al 22 d'abril

Bona tarda!

 

Plou i fa sol, les aranyes es pentinen; plou i fa sol i tot neix de nou. La primavera està exhuberant amb les seves flors i brots diversos, amb les fulles plenes de possibilitats i les arrels enclavades a la terra i avançant avall cap als nutrients suculents. L'altre dia va caure pedra una estona, però havent plogut abans i després, les plantes estaven gairebé elàstiques i no van patir cap mal. Les flors d'alguns fruiters comencen a passar-se i deixen pas a les fulles, de manera que quan bufa el vent plouen pètals...

Avui us envio una foto de plantules de bledes de colors, que amb tot aquest sol i pluges esdevindran precioses mates irisades.

 
Aquesta setmana les caixes duen manats de pastanaga de l'Empordà, alls tendres, ceballots, espinacs, bròculi i enciam; i a les grans també una mica de ceba seca i els primers raves.


Com a complements oferim:


FRUITA ecològica:

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:

Poma golden a 2.20€/kg

Plàtans de Canàries a 2.80€/kg

Taronges a 1.80€/kg

Kiwis a 2.35€/kg

Alvocats de Múrcia a 4.80€/kg (petitons)

Llimones a 1.75€/kgOUS campestres de l'àvia:

2.75€/dotzena; 1.50€/mitja dotzenaMEL de Milflors (arriba aquesta tarda; al voltant de 7€/kg)


Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria (a les tardes) a mirar quines verdures, fruites i ous tenim d'exedent. D'aquí a poc tindrem formatges, mel i altres productes.Que tingueu una molt bona setmana!!

--

Salut i bons aliments!

David, Nia i Mima

telf 657 262 669www.hortviu.blogspot.comwww.hortviu.bloc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada