dilluns, 28 de gener de 2013

la pagesia: setmana del 28 de gener al 2 de febrer


Bona nit, Dijous passat vaig poder anar per primera vegada al Serradet de Barneres i em sembla que en tornarem a parlar.  En Sergi ens hi va fer d'amfitrió de la darrera reunió dels Pagesos Agroecològics d'Osona, on per consens vam canviar-nos el nom del grup a APA, Osona! (Assamblea de Pagesos Agroecològics d'Osona).  Durant la reunió, que vam encetar després de la petita visita guiada al voltant de les ovelles, vam seguir parlant dels nostres objectius com a grup i en seguim perfilant les bases i linies generals.  Van assistir-hi persones interessades en la conversió al sector ecològic.  I, un dels nostres objectius, el de promoure aquest canvi social cap a l'agroecologia.
Just el dia després vam estar de trasllat i de grip!  Però què hi farem!  Paciència.Doncs de la terra aquesta setmana ja ve menys varietat i per tant comencem a comprar altres productors de clima més privilegiat. I les caixes duen porros, cols arrissades i xirivia nostres, pastanaga del vallès, carxofa, patates i xicòries de l'horta (ecològica) de València; i més quantitat i enciam nostre i api a les grans.

Aquesta setmana el repartiment és del tot normal! Dimarts Encarna de Vic i Roda, i La Font de Vic; dijous al Tot Natural, Espai Solidari, El Til.ler, L'Aura i La Font.


Com a excedents per comandes soltes i/o complements oferim: 

RECORDEU enviar les comandes a comandeshortviu@gmail.com

VERDURA eco:

Mongeta seca tavella brisa a 8€/kg

Tomàquet d'amanir a 3.3€/kg
Tomàquet de pera a 2.80€/kg
Bleda a 2.5/kg
Ceba seca a 2€/kg
Patates a 2€/kg
Carxofa a 3.30€/kg
FRUITA o fruits ecològics: 

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:

Aranja (pomelo) a 2€/kg
Alvocat a 5€/kg
Plàtan de Canàries a 2.70€/kg
Poma fuji (blanca) i golden a 2.20€/kg€/k 
Mandarina Clementina 2€/k
Taronges d'Aiguaclara a 2€/kg
Kiwi a 3.40
Llimona a 2.50
Magrana a 4.10€/kgTenim ous eco a 2.2€/la mitja dotzena (Cal Bergés), a partir de dimecres.


Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria a mirar quines verdures, fruites i altres aliments tenim.   RECORDEU enviar les comandes a comandeshortviu@gmail.com !


Que tingueu una molt bona setmanaaa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada