dilluns, 11 de març de 2013

setmana del 4 al 10 de març


Bondia,

Sembla que si més no el nom de març ja té una connotació primaveral que a tots ens afecta, a la majoria per bé!  Així estan els enciams aquesta setmana, regats i assoleiats, frescos com flors de primavera.  
Com bé preveiem seguint el calendari biodinàmic, aquests darrers dies en David ha fet sembres d'arrels: pastanaga, ravenets i alls per tendre.  

Per cert i parlant de pastanagues, vaig descobrir un bloc que es diu quesoparem.org i d'on vaig treure una deliciosa recepta de pastanaga i plàtan amb fruits secs...  espectacular.  Hi ha receptes interessants.  Jo avui us envio una foto de verdures saltejades amb llenties per si voleu agafar idees, i si us queda algun trosset de col llomarda la podeu menjar barrejada amb amanida, i si la trobeu massa dura es pot macerar durant una hora en aigua i sal i vinagre de poma.  Després de rentada queda suau i deliciosa!Diumenge vam passar una estona agradable al portes obertes, amb una família que fa temps que menja del nostre hort però no havia vingut abans, una família interessada en començar a fer-ho i una parella que voldrien dedicar-se al mateix que nosaltres.  Una bonica combinació!  D'entre altres coses, vam veure les faves empenyent la terra cap amunt i l'arrel pivotant avall, brotant entre la terra humida.


Aquesta setmana les caixes duen porros, patates del bufet, bledes de La Guixa, pastanagues del Vallès, nyàmeres, naps, api ienciam; i més quantitat i també all sec, ceba i coliflor o bròcli a les grans.

Recordeu que fins mitjans d'abril repartirem a l'Encarna de Vic i Roda els dimarts a la tarda.


Com a excedents per comandes soltes i/o complements oferim: 

RECORDEU enviar les comandes a comandeshortviu@gmail.com

VERDURA eco:

Mongeta seca tavella brisa a 8€/kg

Calçots a 0.18€/unitat (4.5€/manat de 25)* per encàrrec
Ceba seca a 1.80€/kg
Patates del bufet a 1.95€/kg
Patata blanca, vermella a 1.80€/kg
Carxofa a 3€/kg
Pastanaga a 2.50€/kg
Bròculi a 3€/kg
Enciams roure a 1.50€/u
Alls tendres a 1.80€/manat
Api a 2.75€/kg

Tota la verdura i fruites que tractem són certificats eclògics i de proximitat.

FRUITA o fruits ecològics: 

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:

Aranja (pomelo) a 2€/kg
Alvocat a 5€/kg
Plàtan de Canàries a 2.70€/kg
Poma golden a 2.20€/kg€/k 
Mandarina Clementina 2€/k
Taronges d'Aiguaclara a 2€/kg
Kiwi a 3.40
Llimona a 2.50


Tenim ous eco a 2.2€/la mitja dotzena (Can Tarrats).


Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria a mirar quines verdures, fruites i altres aliments tenim.   RECORDEU enviar les comandes a comandeshortviu@gmail.com !


Que tingueu una molt bona setmanaaa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada