dilluns, 22 d’abril de 2013

setmana del 22 al 28 d'abril


Bona nit,


Cada any a mitjans de març mirem escèpticament els camps i diem "és impossible que espigui per Sant Jordi", però tot plegat fa uns ruixats com els de fa uns dies, arriba la diada i podem dir que "Per Sant Jordiespiga l'ordi".  Curiosament, l'antroposofia, de la que beu la biodinàmica, proposa com a cereal per a menjar els dimarts l'ordi...
Divagacions a part, la setmana passada us parlava de les nostres jardineres, les ovelles, que ens tenen les herbes adventícies a ratlla.  Doncs avui una foto!  


I la foto que tocaria per la diada de demà, mirarem de fer-la i enviar-vos-la amb el proper correu:  tenim l'arbre de l'amor en flor...  i parlant de diades pot ser que demà ens trobeu a la Plaça de Manlleu amb les roses i centres de cada any i aquest enguany també llibres molt bonics!  

Pel que fa a les feines de l'hort, en David i la Dora l'Empaperadora estan fent una tasca dura però duradera per prevenir l'aparició d'herbes entre els cultius, i el resultat de moment és molt bo!  
Aquests dies arriben les cebes tendres, collim més alls tendres, bledes, ceballots, enciams... i ben aviat una altra collita d'espinac.  Ja hem plantat les primeres tomaqueres a l'hivernacle i de seguida que sapiguem que no hagi de glaçar més ja anirem plantant tot el tema d'estiu a fora.  Alguns pensareu que anem tard però hem constatat que val més esperar una mica i llavors plantar tranquils!

Si voleu venir a treure el cap, el proper dia de portes obertes serà el dia 4 de maig coincidint amb la Setmana Bio. I el dia 11, taller de Remeis Naturals! +info al web!

Aquesta setmana les caixes duran porro, bleda, bròculi (o espinac), enciam, ceballot o ceba tendra, pastanaga, alls tendres i ceba seca; i més quantitat de tot i també escarola a les caixes grans.

S
i hi han canvis en les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació!

per comandes de caixes complertes o comandes obertes...:  

Com a excedents per comandes soltes i/o complements oferim: 

RECORDEU enviar les comandes a 

VERDURA eco:

Ceba seca a 1.80€/kg
Pastanaga a 2.50€/kg
Alls tendres a 1.80€/manat
Espinacs 5€/kg
Porros a 2.50€/kg
Carxofes a 4€/kg

Bròculi a 3€/kg
Xampinyons a 5€/kg
Api a 2.50€/kg


Tota la verdura i fruites que tractem són certificats eclògics i de proximitat.

FRUITA o fruits ecològics: 

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:

Maduixa a 6€/kg
Nespra a 3.80€/kg (aquesta setmana sí)
Aranja (pomelo) a 2€/kg
Alvocat a 5€/kg
Plàtan de Canàries a 2.70€/kg
Taronges d'Aiguaclara a 2€/kg
Kiwi a 3.40
Llimona a 2.20


Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria a mirar quines verdures, fruites i altres aliments tenim.   RECORDEU enviar les comandes a  
!


Que tingueu una
molt bona DIADA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada