dilluns, 8 d’abril de 2013

setmana del 8 al 14 d'abril


Bon dia,

Aquesta ha set una setmana de gran fertilitat a la terra, amb pluges abundants i nodridores, però per altra banda força freda, havent arribat als -1ºC fins i tot dins l'hivernacle.  Per sort en David es va cuidar de tapar el planter de tomàquet auriga amb manta tèrmica i tot està bé.

Entre setmana vam fer les feines habituals de l'hort en primavera.  Ens acompanyen els cants dels ocells i es comencen a veure molts insectes, entre  els quals moltes amigues marietes.  Ja tenim molt planter de porro i de ceba apunt per ser plantat.


Dissabte vam fer un portes obertes acompanyats d'un grupet petit però molt variat, i ahir diumenge vam posar parada a La Primera Fira de la Llavor, a Roda de Ter.  Va ser una fira molt bonica, amb un ambient distès i agradable, assoleiat, es va vendre bé... Hi havia gent des de venent mel i altres productes artesanals, a nosaltres i altres venent llavors, d'altres planter, pa agroecològic... A més hi havia conferències, entreteniment... Una fita per cada any, vaja!
Vam veure moltes cares conegudes i vam saber per ells que ens havien publicat un article sobre agroecologia al 9Nou del divendres... però encara l'hem de veure!

Us avanço que el dia 11 de maig oferirem aquí a l'Hortviu un taller de Remeis Naturals a càrrec de l'Ariadna Tremoleda per 15€/persona, on aprendrem coses molt interessants per a la nostra farmaciola natural.  Us passarem el cartell de seguida que el tinguem!!

Aquesta setmana les caixes duran enciam, bleda, espinacs, porros, cebes, alls tendres, pastanagues i 1kg de carxofa (per les que ens vam oblidar la setmana passada) a les caixes del dimarts i només un parell a la resta; i més quantitat i també ravanets, julivert i escarola a les caixes grans.

S
i hi han canvis en les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació!

per comandes de caixes complertes o comandes obertes...:  

Com a excedents per comandes soltes i/o complements oferim: 

RECORDEU enviar les comandes a 

VERDURA eco:

Ceba seca a 1.80€/kg
Pastanaga a 2.20€/manat
Enciams meravella a 1.30€/u
Alls tendres a 1.80€/manat
Espinacs 4€/manat
Porros a 2.50€/kg
Carxofes a 3.80€/kgTota la verdura i fruites que tractem són certificats eclògics i de proximitat.

FRUITA o fruits ecològics: 

5€/7€/10€/15€... de fruita variada del temps o bé:

Aranja (pomelo) a 2€/kg
Alvocat a 5€/kg
Plàtan de Canàries a 2.70€/kg
Taronges a 2€/kg
Kiwi a 4.20
Llimona a 2.40


Podeu fer comanda per afegir a les vostres caixes amb almenys un dia d'antelació o bé venir a Can Gat, al costat de La Teuleria a mirar quines verdures, fruites i altres aliments tenim.   RECORDEU enviar les comandes a  
!


Que tingueu una
molt bona
setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada