dilluns, 19 d’agost de 2013

setmana del 12 al 18 d'agost

Bona nit i bona fresqueta,


Com que aquest dijous és festiu hi haurà canvis en el repartiment:

A l'Encarna de Vic, igual que sempre.
A l'Encarna de Roda, com la setmana passada.
A l'Espai Solidari i al Til.ler de Manlleu, repartirem dimecres migdia en canvi de dijous.
A L'Aura de Manlleu i al Tot Natural de Vic, repartirem el divendres a mig matí.

A l'hort, aquesta setmana en David ha passat amb la dalla per escapçar les herbes que estaven granant i així evitar que proliferin.  El maneig dels cultius canvia i les tasques s'adapten a les necessitats de cada planta i cada cicle.  
Hem transplantat bròculis, cols, bledes; hem sembrat ravenets i naps.  Les escaroles estan ufanoses i comença a arribar una nova tongada de bròculi i col llombarda, que en les seves ramificacions fractals estan en la seva màxima esplendor.  A l'hivernacle tots els fruits (tomàquets, pebrots i aviat mongeta perona) segueixen amb les seves constants floracions.  
En un dels racons del paller hem començat a fer la pila de patates d'aquest any, ja que diumenge al matí vam començar a collir la vermella.  La seguiran la patata blanca i després la del bufet ja entrant al setembre.

La campanya "Adopta una caixa d'estiu de l'Hortviu!" segueix en peu! Us recordem que encara es poden adoptar caixes d'excel·lències estivals per 10€ i 15€.
El valor real de les caixes en aquestes dates és bastant superior al preu de venta, ja que hi ha molta varietat i quantitat, així que no us ho perdeu!


Aquesta setmana doncs les caixes duran més tomàquets, pebrots, carbassons, auberginies, enciam, porros, pastanagues, ravanets, ceba tendra i patates; i a les caixes grans també ceba seca, mongetes tendres, api i bledes.
 
En la mesura del possible, busqueu adoptants per la vostra caixa si marxeu de vacances.

S
i hi han canvis en les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació i fins dimecres migdia!  Podeu fer canvis per: +bledes, enciams, carbassons, 
porros, mongetes, remolatxa, api, ceba semiseca i alls secs.per comandes de caixes complertes o comandes obertes...:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada