dilluns, 19 d’agost de 2013

setmana del 29 de juliol al 4 d'agost

Bondia!

Aquesta setmana volíem treure una campanya publicitària que es digués "Adopta una caixa d'estiu!".  Penseu que té ganxo?  Com que tenim excedents i alguns clients de vacances, ens aniria molt bé que fessiu saber als amants de la verdura d'estiu que tenim caixes de 10 i 15€ disposades a entrar a les seves cuines.  
Com que hem fet fotos i vídeos nous, hem inaugurat un canal de youtube: http://www.youtube.com/channel/UClBOzscUBx3AfeqVn9Yo1pg/videos
I a la web trobareu la informació del proper Portes Obertes, que serà aquest diumenge a les 17h: www.hortviu.com

Dit això, la poesia de l'hort encara s'emmiralla en la rosada i promet gotes de nèctar a cada plec de fulles variades.  Aquests dies estem encara plantant totes les verdures d'hivern i collint totes les d'estiu.  La producció de tomàquets, pebrots i carbassons va en augment, animats per les profundes regades i altes temperatures, així com la força dels brots de les plantes que ballen al camp.  Avui collirem les primeres patates del bufet, per tenir-ne unes quantes de tendres i noves.

Aquesta setmana doncs les caixes duran tomàquets, pebrots, carbassons, enciam, mongetes tendres, porros, api, bledes; i a les caixes grans també auberginies, cebes i patates.
I la setmana que ve les nostres pastanagues noves.
 
En la mesura del possible, busqueu adoptants per la vostra caixa si marxeu de vacances.

S
i hi han canvis en les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació i fins dimecres migdia!  Podeu fer canvis per: +bledes, enciams, 
porros, col, mongetes, remolatxa, api, ceba semiseca i alls secs.

per comandes de caixes complertes o comandes obertes...:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada