dilluns, 19 d’agost de 2013

setmana del 5 a l'11 d'agost

Bondia!!

El batec de la vida a l'hort gairebé es pot palpar, a primera hora del matí, quan s'obren les primeres flors i es desperten els insectes i els ocells.  D'alguna manera, la terra ens demana que no fem massa enrenou o, que si volem prendre alguna cosa, ho fem tenint en compte tot allò més enllà de nosaltres mateixos.

Dissabte i diumenge vam estar molt enfeinats embalant i entrant les bales de palla que en un futur proper seran les parets de casa nostra!  Així que va ser una feina dura però també emocionant.  
A part de les tasques habituals de sembres, transplants, regs i collites, com a novetat a l'hort hem arrancat les primeres patates del bufet, que estan precioses, i aviat també les vermelles i la quenebec.


La campanya de la setmana passada "Adopta una caixa d'estiu de l'Hortviu!" va anar molt bé i per tant tornem a recordar que encara podeu adoptar caixes d'excel·lències estivals mentre alguns dels nostres clients siguin fora.  Tenim caixes de 10€ i 15€ disposades a entrar a les vostres cuines, a més de fruita ecològica deliciosa que us farà estimar de nou la fruita...  
El valor real de les caixes en aquestes dates és bastant superior al preu de venta, ja que hi ha molta varietat i quantitat, així que no us ho perdeu!


Aquesta setmana doncs les caixes duran tomàquets, pebrots, carbassons, enciam, mongetes tendres, porros, pastanagues, ravanets, remolatxa i ceba tendra; i a les caixes grans també auberginies, cebes, patates i bledes.
 
En la mesura del possible, busqueu adoptants per la vostra caixa si marxeu de vacances.

S
i hi han canvis en les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació i fins dimecres migdia!  Podeu fer canvis per: +bledes, enciams, 
porros, mongetes, remolatxa, api, ceba semiseca i alls secs.per comandes de caixes complertes o comandes obertes...:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada