dilluns, 5 de maig de 2014

setmana del 28 d'abril al 2 de maig

Bondia!!

Aquesta setmana les que soleu recollir els dijous a L'Aura, Espai Solidari, Til.ler i Tot Natural de Vic passem la recollida a divendres. 

A l'hort tot llueix amb la pàtina pluvial de la primavera, quan els colors es tornen intensos i contrasten amb la humitat de la terra fosca. Tenim ja petitíssimes faves tendres i flors en abundància que prometen bona collita; també les pesoleres d'estirabec estan florides, les pastanagues treuen noves fulles, ls nyàmeres ja han fet una petita mata i les consoldes han tret les seves campanul.les liles i les ofereixen a tot insecte polinitzador. I la foto d'aquesta setmana és de flors de tomaquera i de les seves primeres 
metamorfosis de l'any!  Veureu en una mateixa branca flors grogues i ja petits tomàquets verds i, al fons, les primeres maduixes.  Aquest cap de setmana ens van arribar tres petites tomaqueres a les que farem lloc entre les altres: dues d'origen rus i una d'origen brasileiro.  Gràcies Jose, i a veure què en surt!
Es mostra tomaquera flors i primers tomàquets.jpg.
Aquesta setmana les caixes porten patates, ceba semiseca, alguna pastanaga, porro, ceba tendra, alls tendres, bledes, carbassó, enciams i algun tomàquet; i a les grans més quantitat i també bròculi, pebrot i api.

Si voleu canvis a les vostres caixes siusplau aviseu amb el màxim d'antelació i fins dimecres tarda.  Podeu fer canvis per:  de caixa petita a gran i viceversa; o canvis concrets per porros, bledes, alls tendres, carbassa, enciam, ceba tendra, carxofes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada