dijous, 22 de maig de 2014

visita guiada i encoixinat de paper dissabte 31 de maig

Emmarcades en la SETMANA BIO us proposem dues activitats a l'Hortviu, el dissabte 31 de maig  a La Teuleria de Corcó de Manlleu (Osona).

A les 11h la visita guiada al nostre projecte familiar
A les 12h la demostració tècnica d'encoixinat de paper agrícola


A les 11 farem una visita guiada als horts explicant el nostre projecte des dels inicis fins el moment actual, passant per les hortes: identificant els cultius, el compostatge, els tractaments ecològics, el sistema de reg i la comercialització dels productes.

A les 12 farem una pràctica de la instal.lació del paper + reg per goteig, que pot servir per a horts d'autoconsum i per a empreses del sector hortícola, i n'explicarem els avantatges en quant al maneig dels cultius: control de l'herba, millora de l'estructura del sòl, aprofitament de l'aigua de reg i augment de la temperatura de les arrels.  
Tindrem mostres del paper fabricat per l'empresa Mimcord de Manlleu i explicarem com ens vam autofabricar una eina per col.locar-lo.  Arrel del nostre model altres productors s'han interessat en aquest sistema per mantenir a ratlla l'herba i fins i tot un mecànic ha desenvolupat l'eina en sèrie per a la seva comercialització.

Durant i després de les dues activitats hi haurà la possibilitat de comprar productes ecològics de l'horta i també bobines de paper d'encoixinar i planter ecològic.

Accediu a http://www.hortviu.com/p/on-som.html per veure com arribar.

Agraïríem que confirméssiu l'assistència.

Us hi esperem!


Mima i David
telf 657262669

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada