divendres, 22 d’abril de 2016

setmana de l'11 al 17 d'abril

Cau confeti sobre el camp:
pètals blancs de flor de perer
celebren la primavera.


Bona tarda,

Disculpeu el retard en el correu d'aquesta setmana.  Si no és molt demanar recordeu de fer canvis i anulacions fins demà dimecres migdia.  Aquí dessota us demano un petit favor!

A l'hort aquests dies seguim amb tota la feina de primavera, sobretot preparar el terreny, plantar i sembrar, desherbar i regar.   Perser cada vegada més eficients estem invertint en petites eines per el nostre tractor, de manera que amb menys hores poguem fer més feina i anar millorant en tot. Les últimes que hem comprat han set una sembradora de patates que ja hem estrenat, una arrancadora de patates i anteriorment uns escatdits o fingers, en anglès, que ens ajuden en el maneig de les herbes.  La propera que necessitem és un remolc per escampar el compost, però ens trobem amb dificultats per trobar-ne i són molt cares.  Tot això per explicar-vos en quin punt estem i que hi estem invertint molta energia, i també us volia demanar si podeu donar una mica de veus que amb la mateixa feina que estem fent ara podríem elaborar unes 10 o 15 cistelles setmanals més; en canvi de pujar preus, això ens ajudaria a reunir els diners necessaris per seguir invertint en la maquinària hortícola.  Oi que ens donareu un cop de mà?  Segur que coneixeu altres persones que voldrien menjar local, ecològic i de temporada.  Us dono les gràcies per avançat!

També us comento que ara és la temporada aquella d'impàs entre fruita de finals d'hivern i fruita de mitjans de primavera.  No tardaran a arribar les maduixes, nespres i cireres, però ens faran esperar encara un xic més.
Les caixes
​ ​
a​
questa setmana
​ ​
porten:
​ 
1
​manat​
 ​
de pastanaga
​ ​
d'Albons​
​ o bé a granel​
,
​ 
​250​
gr de porro, ​
​400gr d'espinacs,
​ ​
un manat d'alls tendres
​, un manat d'espàrrecs i un enciam; i a les grans també patates, dos enciams i un quilo de​
 
​faves tendres
 
del Llobregat
​.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada