dilluns, 4 de juliol de 2016

setmana del 4 al 10 de juliol

Sol d'estiu crepitant
entre fulles de mongetera;
cada ombra, un oasi.


Bon dia!

Dimarts passat anàvem de bòlit amb les feines i collites del camp, així com preparant la reunió mensual amb la Xarxeta de Pagesos Agroecològics de Catalunya.

Amb la nova arrencadora de patates hem estat collint la patata vermella i també els alls i les cebes; n'estem molt contents!  També hem d'agraïr a la Maria Serra que porta setmanes venint a ajudar voluntàriament i que en aquests dies de tanta feina es nota molt.  Gràcies Maria!!

Aquests dies la calor està fent créixer les plantes a molta velocitat, però també necessitaríem tenir assegurada l'aigua i en canvi hi hem tingut alguns problemes.  La deu de la Miranda no raja i el pou està embussat amb fang, així que hi haurem de posar solució ràpid perquè les plantes no passin set!
Tot i així, l'hort encara està esplèndid i les plantes molt productives... i us en portarem un bon tastet a les cuines de casa vostra.Les caixes aquesta setmana portaran 1k de patata vermella nova, 500gr de remolatxa, mig manat de pastanagues, 300gr de porros, 500gr de ceba vermella, 800gr de carbassó, 500gr de tomàquet, 500gr de cogombre, i un enciam meravella; i a les grans més porro (en total 500gr) i també mongeta tendra, un manat de col kale i 200gr de pebrot verd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada