diumenge, 7 d’agost de 2016

setmana de l'1 al 7 d'agost

Bona nit!


Abans d'explicar-vos com anem per l'hort us recordo els horaris actuals i les vacances:

Dilluns al mercat KMOsona de Manlleu de 8.30 a 13.30h excepte el 15 d'agost, que no hi haurà mercat a Manlleu en motiu de la Festa Major.

Per comprar a l'hort, podeu venir els dimecres i dijous de 9,30 a 13h i de 18h a 21h.  Als punts de recollida estem duent les comandes i caixes els dijous a mig matí a Vic i cap al migdia a Manlleu.

Del 14 al 27 d'agost farem vacances, excepte el dilluns 21 que farem el mercat de Manlleu i durem productes a l'Embarcador del Ter pels seus deliciosos plats ecològics i de proximitat.

Dit això, a l'hort doncs aquests propers dies el que farem serà fer unes bones plantades de crucíferes per la tardor i l'hivern així com enciams, apis i bledes.  Que arrelin i ens deixin descansar uns dies, escapant-nos i fent els mínims per l'hort (bàsicament haurem de passar a regar).
Aquest diumenge formem part de la parella de visita que revisa la certificació del Sistema Participatiu de Garantia del projecte Parc Agroecològic de l'Empordà.  Aquestes visites són molt interessants per nosaltres, ja que entre totes intercanviem maneres de fer, coneixements i dibuixem les línies del present i futur de la Xarxeta de Pageses Agroecològiques de Catalunya.
Comentar-vos que entre totes tornem a dur la fruita més bona de Lleida comprada directa als productors, i aquesta setmana també Cirera tardana dels de BAH.  I per altra banda estem molt contents d'estar collint síndries i melons que aquest any estan sortint boníssimes!!

Les caixes petites (10€) portaran 1kg de patata, un manat de ceba tendra, 500gr de remolatxa, 400gr de pastanaga mini, 500gr de tomàquets, 1kg de carbassó, 200gr de mongeta (a veure si aquesta setmana estan més productives), 200gr de cogombre, 170gr de pebrot i un enciam; i a les grans el mateix però en total de tomàquet 1kg, 400gr de cogombre, 340gr de pebrot, 600gr de pastanaga, porros i cebes seques.
Tenim molt all sec si el voleu tenir en compte per fer canvis o complements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada