dimarts, 4 d’octubre de 2016

setmana del 3 al 9 d'octubre

Notes cantades sobre la boira
que il·luminen la foscor:
els ocells a trenc d'alba.


Bondia!

Avui arriba el correu amb una mica de retard, i amb la petició que siusplau feu un esforç per ReToRnAr LeS cAiXeSsSs amb les properes comandes, ja que deveu tenir-ne els garatges, terrasses, cases i trasters ben plens i a nosaltres ens fan una bona falta per anar-vos servint les properes setmanes!  :-)

Ahir vam fer un mercat molt lluït per la varietat de crucíferes que estem collint dels camps: coliflors, bròquils verds, bròquils rumanescu, bròculis de dues varietats, cols llises i arrissades, col kale... i que tornaran a venir a les vostres cuines si teniu caixa aquesta setmana.  Que bones cuites al vapor amb un raig d'oli i sal, o en una cassoleta amb patates i llegums, o al forn amb beixamel...
Ahir l'Eva Serra em va dir que ben aviat ens tornarà a enviar receptes, i mentrestant us envio una foto d'una pizza que vam fer l'altre dia amb els nens, per gastar força rúcula i menjar-nos-la passada pel forn, ja que crua és més intensa de gust i no agrada a tothom.

pizza amb ceba, pebrot, ruca, olives i formatge de cabra

Als camps hem fet sembres de canonges i espinacs, i comencem a acomiadar-nos dels tomàquets propis que potser avui en farem una última collita; els tomacons havien produït molt però no hem estat massa al cas a l'hora de conservar-los bé i molts se'ns han esberlat.  Una lliçó que ens anotem per l'any que ve!​Pel que fa a les caixes, ​a
questa setmana portaran 1kg de patata vermella,

​600gr de ceba, 400gr de pastanaga, 500gr de bledes, una crucífera (segons vinguin: bròculis, bròquils, coliflors, col
​s,​
kale...), 500gr de pebrots, 700gr de carbassa, un
​ api-rave​ 
i un enciam; i a les grans tamb
​é ​
albergínies​
​ (aquesta setmana sí, la setmana passada es van convertir en panotxes de blat de moro), i també porros, en total dues crucíferes i tomàquets o tomacons.
 ​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada