dimarts, 1 de novembre de 2016

setmana del 31 d'octubre al 6 de novembre

Dansa de sol i aire fred:
​La joia de sentir-se 
fulla, terra, arrel.​
Bondia!

Després de dies de temperatures encara molt altes i mosques pesades, per fi comença a arribar el fred de la tardor.  Quan arriba sobre les pells ens fa sentir vius i presents, no es pot defugir envoltar-se de la llum intensa durant el dia ni el fred i foscors serenes de les nits.
Els arbres i també totes les plantes de l'hort semblen rebre aquest fred com una bendició: una pàtina de colors daurats i vermellosos que s'estenen per les seves fulles.  La terra està gairebé sempre saonada i es fa fàcil fer el manteniment de les herbes.  Aquests dies hem desherbat escaroles i xicoines i també hem sembrat alls per tendre.  El sòl té un color intens i es nota ple de vida; segur que sota terra la microvida estpa fent molta feina en aquesta època de l'any.

Aquesta setmana les caixes porten 800gr de patata, 600gr de ceba seca, 400gr de porro, 650gr de carbassa, 400gr de bledes, mitja col savonage, un manat de pastanagues i un enciam; i a les grans 
​també xirivia, api, col llombarda i all sec.

Queden albergínies,pebrots, carbassa... per si les voleu tenir en compte per canvis
, julivert...​
​​
El contingut de les caixes pot variar lleugerament segons les collites.  Si voleu fer algun canvi us demanem siusplau que ens aviseu abans de dimecres migdia i ens indiqueu preferències.
​ 


​Adjunt al correu us enviem una recepta deliciosa de l'Eva Serra: un pastís de pstanaga i carbassa!​
per rebre el correu setmanal sencer escriviu a info@hortviu.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada