dimecres, 9 de novembre de 2016

setmana del 7 al 12 de novembre

Ara és el fred qui dansa 
vora els camps
i els arbres s'emmirallen
en la flama d'endins...


Bon dia!


Aquests dies les temperatures nocturnes baixen i pot ser que comencem a veure lleugeres glaçades.  A l'hort hem fet diverses feines per protegir els cultius que no ho resisteixen, com ara calçar les remolatxes, collir tots els pebrots que quedaven, collir i estratificar en sorra els apiraves i tapar les bledes a la nit amb manta tèrmica.

També começarem a plantar enciams sota cobert de l'hivernacle ja només algunes varietats aguanten aquestes devallades nocturnes.
Als voltants de l'hort i també al poble veiem com el fred es va instaurant de tons vermellosos a les fulles dels arbres i moltes cauen a terra deixant catifes de colors. Les persones ens abriguem més i a casa de tant en tant ja encenem la calefacció!

Aquesta setmana les caixes porten 800gr de patata, 600gr de ceba seca, 400gr de porro, 650gr de carbassa, 400gr de bledes, 
​els últims pebrots​
un manat de pastanagues i un enciam; i a les grans 
​en total 1kg de ceba i 600gr de porro, 500gr d'espinacs​
​, albergínies i un altre enciam.​
Queden albergínies,pebrots, carbassa... per si les voleu tenir en compte per canvis
, julivert...​
​​
El contingut de les caixes pot variar lleugerament segons les collites.  Si voleu fer algun canvi us demanem siusplau que ens aviseu abans de dimecres migdia i ens indiqueu preferències.
​ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada