dimarts, 20 de desembre de 2016

setmana del 19 al25 de desembre

Som la llum que batega
en la fulla, l'escorça i l'arrel;
en la pluja fina i el sotabosc de desembre...


Bon dia!


Ahir amb una brisa que es va endur la boira i avui amb uns núvols que abriguen La Plana, ens anem acostant a les festes nadalenques i al final d'aquest any.  
Com que dilluns que ve cau en Sant Esteve hem decidit que no farem el mercat a la Plaça de la Flama del Canigó, però sí que servirem comandes als punts habituals el dia 29 de desembre.  Al mercat ens hi retrobareu el dia 2 de gener.
Es va acabant doncs l'any i el fred i la foscor ens fan estar poc al camp i tenir més ganes d'estar a casa amb els nens gaudint de l'escalfor i les seva il·lusió i rialles.  
Quan comenci l'any 2017, amb energia renovada projectarem tots els cultius de l'any i totes aquelles feines d'endreça i neteja que s'han de fer tot l'any però que a l'hivern aconseguim atrapar; així com començar a traslladar a El Vilar la maquinària i hivernacles que ens enduguem.
Algunes ens heu preguntat si seguirem oferint els serveis que oferim en l'actualitat, i exceptuant que poguem fer un parell de setmanes de vacances si ens cal, sí que seguirem venint al fantàstic mercat dels dilluns i a repartir les caixes els dijous als punts de recollida habituals.  L'únic canvi és que possiblement busquem reobrir el punt de recollida de Roda de Ter (Herboristeria Encarna) i de buscar-ne un de nou a Torelló per dur les comandes a aquells i aquelles que fins ara veniu a comprar a peu d'hort.  També tenim previst oferir moltes visites de portes obertes als horts d'El Vilar, a Les Planes d'Hostoles, quan ho tinguem apunt, i així pogueu conèixer d'aprop la terra d'on vindran les vostres verdures.

Aquesta setmana us adjuntem una recepta de l'Eva Serra com a aperitiu o primer plat per aquestes festes, i us desitgem que les passeu amb Alegria i Amor!!!

A
​questa setmana les caixes porten 
​500gr de patata, 600gr de ceba, 400gr de pastanaga, 800gr de carbassa violí, un bròquil verd, 400gr d'espinacs i un enciam; i a les grans en total 1kg de patata, 1kg de ceba, 600gr de pastanaga, la carbassa, bròquil, espinacs i enciam, i també​ 100gr de xirivia, 200gr de nap, 500gr d'api de branca i 300gr de porro.

El contingut de les caixes pot variar lleugerament segons les collites.  Si voleu fer algun canvi us demanem siusplau que ens aviseu abans de dimecres migdia i ens indiqueu preferències.
​ Que tingueu una molt bona setmana
​, un molt BON NADAL i BONES FESTES​
!​
!

David i Mima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada