dimecres, 28 de desembre de 2016

setmana del 26 de deembre a l'1 de gener del 2017

Bateguen les estrelles
o es fan ressò del meu cor
que parla avui amb els àngels?


Bona nit,


Disculpeu el retard en el correu setmanal.   Treballar bo i tenint les criatures a casa és un ritme ben diferent però molt benvingut.  Ens calia temps de portes endins, foc a terra, cançons i jocs tranquils, música, rialles i descans.

Avui fem correu per agafar comandes fins demà i repartir dijous dia 29 normal i corrent.  Dilluns dia 2 també mercat KMOsona normal a Manlleu, però aquella setmaneta (dimecres 4, dijous 5 i divendres 6) no farem cistelles ni comandes, us sembla bé?  Així aprofitem per fer sortides amb els nens.  El dia 9 reprenem el ritme normal.  
L'aparença dels camps és molt tranquila i quieta en aquests dies en que hem encetat l'hivern i anem acabant l'any.  Les fulles dels arbres han caigut gairebé totes, les aus migratòries ja deuen arribar a bon port, molts animalons s'estan als seus caus i es deixen veure poc, i als horts els cultius es mantenen sense grans canvis. Tanmateix, potser quan tot sembla estar més quiet és quan es mouen les peces necessàries pels grans canvis. La volta celesta està serena i les estrelles semblen molt aprop.  Es percep una permeabilitat com immantada entre els astres i la terra i les partícules ballen al compàs dels déus.  Quan l'hort sembla immòbil la microvida creix i es propaga, transforma i es prepara per un altre any ple i fèrtil, curull de bons desitjos, projectes i collites.  
Nosaltres també us desitgem tot allò de bo que us pogueu arribar a imaginar per aquest 2017!!!

A
​questa setmana les caixes porte
​n 1kg ​
de patata, 
​8​
00gr de ceba, 
​8​
00gr de pastanaga, u
​na col,​
 400gr d'espinacs i 
​enciam o escarola​
; i a les grans 
​tot l'anterior i també ​
​4​
00gr de porro.
​ 500gr de bledes i 800gr de carbassa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada