dimarts, 21 de març de 2017

setmana del 20 al 26 de març

Passes que s'aturen al bosc,
un cirerer silvestre en flor:
la porta de la primavera.

Imatge inserida 1

Bon dia i bona primavera!

Ja feia dies que s'anunciava per tots els racons i avui oficialment comença l'estació del renéixer, del florir, del recomençar.
Les flors dels arços i els pruners silvestres han deixat pas les fulles tendres que van poblant les branques; aquesta setmana han començat les floracions del marfull per les vores dels camins i pel bosc, i de tant en tant ens deixem sorprendre per l'esclat blanc dels cirerers silvestres.

Al camp els espàrrecs estan produint molt bé, comencen a florir les tulipes i la resta de cultius va arrelant i creixent.  Avui és el primer dia de primavera sense retorn i els camps progressivament s'ompliran de llum i color.

Us recordem que c​
om que durant un temps estarem plantant a Les Planes d'Hostoles i collint a Manlleu,
​ ens va molt bé que ens feu arribar ​
les vostres comandes el més aviat possible 
​responent a aquest correu.
U
​s recordem que totes les comandes se serviran el Dijous als punts de recollida de Manlleu (Espai Solidari i L'Aura)​; Vic (Sinèrgia, Encarna i Encarna Natural); i Roda (Encarna).

A
​questa setmana les caixes po
rten 
​600gr de ceba seca, un manat de pastanagues, un manat de ceballots tendres, un manat d'espinacs, un enciam, una escarola i alguns espàrrecs; i a les grans tot lo anterior i també un manat d'alls tendres, 700gr de bròculi i 1kg de patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada