dimecres, 1 de març de 2017

setmana del 27 de febrer al 5 de març

Bon dia!


Aquests dies es comença a respirar un aire primaveral que combina les nits fredes amb el sol esplèndid, les nits serenes i els dies plens d'activitat.
Nosaltres hem estat fent el trasllat de casa nostra cap a El Vilar i ja ens hi sentim molt còmodes, però encara tindrem uns dies de molta feina per acabar de portar coses de l'hort; algunes de tant grans com la cambra frigorífica i els hivernacles.
El tractor i les eines ja fa dies que treballen a les feixes d'El Vilar i ja hem plantat diverses coses.  Cultius permanents com ara ruibarbs, esparregueres i plantes de flor diverses; i cultius temporals de bledes, porros, enciams i api; així com alguna sembradeta de faves i espinacs.

Aquest cap de setmana també vam estar fent forats per plantar una vintena d'arbres fruiters més, i per altra banda vam començar a muntar una estructura per a plantar-hi vinya i fer raïm de taula.  Per si ens faltés feina fa una setmana vam adoptar dues gossetes, la Xapa i la Lassi, amb qui juntament amb la Nia, l'Aram, la Núria i un grapat de gats compartirem aquest entorn fantàstic.

Estem feliços i esgotats, tot alhora!!!

Aquesta setmana reprenem el servei de caixes (els que la feu quinzenalment siusplau indiqueu-nos quina setmana la voldreu) als punts de recollida de Manlleu i Vic.  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada