dilluns, 15 de maig de 2017

setmana del 8 al 14 de maig

Bon dia!


Ja tenim data per el Primer Portes Obertes de l'HortViu a El Vilar.  Amb en David hem decidit reactivar la tradició de fer-la cada primer diumenge de mes a una hora acordada, per tant la primera serà diumenge 4 de juny a les 11h.  Farem una breu introducció, voltarem per les feixes a veure els diferents horts i prendrem algun refresc.  Podrem collir i comprar verdures i compartirem converses i entorn.  L'entrada és gratuïta.

Avui un esquirol silenciós es mirava des del camí els avellaners, mirant les flors ja caigudes i les fulles amples, a l'ombra d'un dia assoleiat i ple de vida, els arbres bategant de saba.  Tenia el pèl ben vermell i la cua grisa.  Com els hauria agradat veure'l als nens! Quan m'ha vist s'ha enfilat en unes branques i ha desaparegut, però segur que ens tornarem a trobar buscant avellanes.

Més tard hem estat fent proves amb el biofilm d'encoixinar, ja que és una època de molt transplant i volem anar fent més eficients les tasques.  A cada plantada anem omplint les feixes i baixant, i ens avancem treballant la terra de les següents feixes pels cultius de tardor.
A la primera feixa, davant de les cases, en David ha cavat uns bancals profunds pels nens, hostes i amics que vulguin plantar o cuidar un hortet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada