dilluns, 5 de juny de 2017

SETMANA DEL 4 A L'11 DE JUNY

Bona tarda!


En David ja ha tornat del mercat, que avui ha sigut un pèl fluix però hi anem feliços de portar ja caixes plenes de verdures collides a El Vilar.  Ahir fins i tot vam collir nespres, boníssimes i al punt, i hi ha tot d'altres cultius que ja fructifiquen per collir aviat.  Les tomaqueres plenes de flors tenen algun tomàquet petit, els cogombres també, seguim collint faves i les fulles de moltes plantes estan plenes de larves de marieta que mengen pugó. Els til·lers tenen ja flor verda apunt d'obrir-se i embriagar-nos...  Es nota que ens apropem a l'equinocci d'estiu!

Aquesta setmana plantarem més enciams perquè vagin arribant escalonats.  Seguirem mantenint l'herba a ratlla i vigoritzant els cultius fertirrigant amb els extractes d'ortiga i consolda que hem estat fermentant.

Gràcies als que vau venir a la visita guiada ja que ens encanta compartir el que estem fent amb vosaltres.  Si teniu ganes de venir a la propera, serà el 2 de juliol.

I si voleu veure'ns a Manlleu explicant com formarem part del projecte SA(BIS) hi serem el 17 de juny a les 12h a l'Ateneu juntament amb altres productors agroecològics.

Aquesta setmana les caixes petites porten 
​1kg ​
de patata
​ del Llobregat​
,
​​
 ​
500gr de ceba seca, 500gr de pastanaga, 500gr de carbassó, 500gr de bleda, 700gr de tomàquets i un enciam.  A les grans tot lo anterior però dumant-hi mig kg més de carbassó, 400gr més de ceba, 200gr més de tomàquets, un fonoll i un manat de julivert. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada