dilluns, 5 de febrer de 2018

setmana del 5 a l'11 de febrer

Matí de febrer:
Boires i silencis
i el blanc de la neu...


Bona tarda,


Aquesta matinada sentíem ploure, però el so era lleugerament diferent.  En una de les anades i vingudes nocturnes, la Nia ha dit que sonava com si nevés... i efectivament, quan ens hem llevat per carregar la furgoneta per el mercat, hi havia neu per tot arreu!  Seguia plovent i la carretera era ben glaçada, així que hem decidit que avui havíem de quedar-nos a casa.

Hi ha dies que la natura ens fa pausar i agafar aire, i de ben segur que tots els boscos i camps s'hauran nodrit també d'aquesta aigua i neu caigudes pausadament, amb delicadesa.  L'altre dia va fer una regada de 15 litres; la d'avui ja és de 50 litres i seguim contant!

Els dies passats han estat plens de feina, ja sigui transplantant al camp, collint o podant la vinya amb l'ajuda de l'Albert.  Els propers dies tenim la intenció d'iniciar-nos en el cultiu dels bolets, per poder-vos oferir xitake de collita pròpia.  Hi ha també pendent el galliner i altres projectes... i les setmanes passen volant.  Sort d'aquestes pauses regalades que permeten un canvi de ritme.

Ja us vam parlar la setmana passada d'un dron que ens va visitar de la mà d'en Roger Baulenes, un amic d'en Jan... doncs bé, aquesta setmana us enviem una primícia: una de les millors vistes captades amb el dron des de darrere d'El Portet, on es veuen les recent treballades feixes, amb la primera llum del dia.  Esperem que en gaudiu!

Roger Baulenas


​A les caixes 
​de verdures ​
​(agraïm que ens retorneu l'envàs buit!!) ​
aquesta setmana us hi 
​trobareu​
:
1
kg de patates, 600gr de porros, ​800gr de pastanagues, una crucífera (col de cabdell, bròquil o bròculi), un manat d'alls tendres i un enciam o escarola; i a les grans tot lo anterior i també una escarola, 1kg de ceba seca i 500gr de bledes o 300gr d'espinacs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada