dilluns, 10 de desembre de 2018

setmana del 10 al 16 de desembre

Sota terra en la foscor
les llavors; sense pressa
bateguen lentes i constants.

Bon dia!
El dia es desperta ben d'hora amb el bosc ple de cant d'ocells;  s'ha anat acomiadant un mussolet i s'anaven despertant els ocells diürns, discrets però animats.   La seva música ressona dins el bosc, dins les fulles i els troncs dels arbres i arriba al sotabosc, música de llavors que esperen sense pressa, i s'endinsa fins les arrels profundes, anclades dins la humitat en la foscor de la lluna nova.

Ens va anar molt bé tenir molt més d'hora les vostres comandes, així que repetim!  En principi anireu rebent les nostres notícies els divendres.  Recordeu fer les comandes fins dilluns a les 18h!

Hem estat intercalant les collites amb feines al camp, com una segona gran sembra d'alls per all tendre, plantades de tota mena d'enciams en un dels hivernacles, retirant canyes, fresant...  Les hores de llum són poques però molt intenses i organitzem la resta de feines al voltant de les que necessiten la llum del dia.


A la foto veureu com estàvem encoixinant amb film biodegradable per plantar a l'hivernacle remolatxes, cebes i enciams.   
A continuació us expliquem el que tenim intenció de posar  a les cistelles aquesta setmana.

Aquesta setmana les caixes petites (10eu) portaran: 1kg de patata, un manat de ceballot, un manat de pastanagues, un manat de bledes, 500gr de bròculi i un enciam.
Les caixes grans (15eu) portaran tot lo anterior i també mitja col llombarda, 500gr de nyàmeres i cebes o porros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada