dilluns, 3 de desembre de 2018

setmana del 3 al 9 de desembre

Cel rogent:
pluja o vent?
Un bocí de cada cosa, siusplau,
i la porta del cor oberta per gaudir-ho.

Bona tarda!!


Doncs tal i com vam comentar, a partir d'ara els correus setmanals sortiran en divendres i podreu fer les comandes fins dilluns vespre. D'aquesta manera esperem anar més bé totes. 

Hi ha però un festiu i pont a Vic aquesta setmana per tant sentint-ho molt les caixes aquesta setmana no es podran servir a cap dels punts de recollida de VIC.
Si teniu interès en recollir-les a Roda o a Manlleu el divendres dia 7 ho organitzem! Digueu-nos-ho siusplau abans de dilluns a les 18h. A la resta comptem de fer-vos les caixes habituals a no ser que ens digueu el contrari i us les servirem als punts de sempre però el DIVENDRES 7 de DESEMBRE.


En aquests moments aprofitant els últims moments de llum natural, en David està encanyant els pèsols de mata alta i preparant la terra per plantar-hi al costat una altra plantada de pèsols per tal que arribin, tandebò, escalonats a finals d'hivern.

Ja es noten aprop les primeres glaçades però el temps en aquests dies és totalment variable: passem de boires a pluges i de sol a vents gelats en poca estona. La varietat és la gràcia i m'encanta gaudir de cadascun d'aquests moments. Deixar-se mullar una mica quan plou, parar uns rajos de sol en plena cara, veure com es despentinen les alzines de dalt les carenes...
Abans d'ahir mentre acabàvem les cistelles, sort en vaig tenir de mirar uns instants el cel i veure com es despedia amb un d'aquells cels rogents; quin regal per la vista i per l'ànima!!
A continuació us expliquem el que tenim intenció de posar a les cistelles aquesta setmana.


Les caixes petites (10eu) portaran: 1kg de patata, una crucífera de flor (bròquil, bròculi, romanesco o coli-i-flor), un manat de bledes, mitja col de cabdell, un manat de julivert i un enciam; i a les caixes grans (15eu) tot lo anterior i també 800gr de cebes, un manat de pastanagues i uns tomacons.


que tingueu molt bona setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada