Cistella de verdura / Comandes

SEMPRE QUE PUGUIS, COMPRA DIRECTE DE PRODUCTOR.  
TRANSPARENT, DIRECTE, LOCAL, FRESC.

La major part de la producció del nostre hort es destina a omplir les cuines de persones i famílies del nostre entorn, per tal que gaudiu dels millors aliments alhora que col·laboreu en aquest projecte sostenible.
Fem venta local, només a Osona i Garrotxa, i esporàdicament algun enviament a Barcelona.  Repartim al nostre entorn més proper a punts de recollida i alguns clients vénen a comprar a l'hort mateix.  Si no coneixeu cap productor prop de vosaltres, potser us hi podem ajudar, ja que estem en contacte amb la resta de productors ecològics de la Xarxeta de Pagesos Agroecològics de Catalunya.  No dubteu en escriure-ns!  info@hortviu.com

Hi ha tres possibilitats per a comprar els nostres productes:

 • Amb les caixes setmanals de verdura de temporada (10€ o 15€; 11e€ i 16€ repartides als punts de recollida) i la possibilitat d'afegir-hi fruita (caixes mixtes a partir de 15€).
 • Amb comanda oberta (esporàdica o setmanal).  Es pot venir en persona a l'hort o bé fer la comanda via mail.   Demaneu tarifes a info@hortviu.com 
 • Venint els dilluns a mercat de Manlleu: el col.lectiu KMOsona. Som a la plaça Flama del Canigó, a tocar de la Plaça Major, de 8.30h a 13.30h
En tots dos casos hi ha la possibilitat d'afegir-hi fruita ecològica de temporada.  Els preus de la fruita també són als llistats setmanals.

Les caixes setmanals de verdures ecològiques i de temporada duen tota la varietat d'aliments que ofereix l'hort dia a dia, acabats de collir, cultivats amb mètodes respectuosos amb la natura.   A part de ser més bo i més nutritiu, el consum de proximitat és el més sa, conseqüent i responsable que existeix.  

El model que us proposem ofereix un consum regular i variat de productes agroecològics frescos i directes de l'hort, i simplifica la idea de la compra setmanal, al mateix temps que demana un cert compromís i responsabilitat a l'hora d'agafar setmanalment la caixa per tal que poguem tenir un sou mínimament estable.  
Aquest és un projecte d'auto-ocupació que pretén una associació entre els productors i els consumidors, lliure d'intermediaris, que no és tant subjecte als alts i baixos del mercat, i que aporta avantatges a ambdues parts.  Per nosaltres és poder viure de la terra sense explotar-la, procurant cuidar-la i enriquir-la respectant el mediambient, alhora que ens facilita la planificació de sembres i de repartiment.  Per vosaltres és menjar els fruits d'aquesta terra i recolzant un model sostenible tant de producció com de comercialització, que és l'opció més sana: són frescos, ecològics, locals i de temporada.
caixa gran de maig
Amb el sistema de les caixes, el nostre compromís serà de posar-hi sempre un mínim de 6  productes a l'hivern i 10 a l'estiu, productes variats, frescos i de l'època; alguns seran habituals durant tot l'any mentre que la resta anirà canviant periòdicament en funció del que ofereixi la temporada.  

El preu és orientat, per una banda, pels preus de mercat; i per altra, per la facilitat/dificultat/temps de maneig i cultiu que comporten els diferents tipus d'hortalisses.  El fet que no existeixin intermediaris, però, és el que fa que sigui un preu just tant per part vostra com per part nostra. 

 • Caixa Gran (3-5 persones) recollida aquí a La Teuleria qualsevol dia acordat 15
 • Caixa Petita (1-2 persones) recollida aquí a La Teuleria qualsevol dia acordat 10
Duem caixes a Les Planes d'Hostoles, a un parell de punts de recollida de Manlleu: Espai Solidari i L'Aura; i tres a Vic:  l'Encarna, Encarna-Natural i Sinèrgia.  Per dur-les a Manlleu i Vic cobrem 1eu de transport.  Trobareu el llistat de punt de recollida aquí, a la columna de l'esquerre.

  
Les condicions del "pacte" o "tracte" que tindrem entre productors i consumidors són les següents:
  
Dels productors:
 • Compromís d'entregar setmanalment verdura de producció pròpia o propera, fresca, de temporada i ecològica als llocs i hores acordats.
 • Hi posarem sempre el màxim de varietat possible, tot adaptant-nos a les diferents èpoques de l'any.  A l'hivern intercanviem amb productors ecològics de clima més favorable (Maresme, Empordà, l'horta de València...).
 • Informar de les notícies de l'hort i donar una idea del que contindrà cada setmana la caixa. 
 • Oferir verdura i fruites ecològiques certificades per a complementar les cistelles o bé per a fer comandes soltes sense compromís, per a recollir a l'hort o als punts de recollida.
 • Tindrem les portes obertes el primer diumenge de cada mes amb visita guiada i la possibilitat de compra d'excedents.
Dels consumidors:
 • Compromís de recollir setmanalment la caixa de verdura ecològica als llocs i hores acordats; o bé oferir la caixa a un benefactor si no us en podeu fer càrrec durant uns dies; o bé avisar-nos amb la màxima antel.lació possible si no la podeu ni recollir ni cedir a algú altre.
 • Fer-ne el pagament corresponent.

Si esteu interessats en adquirir una caixa o fer comandes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d' info@hortviu.com o al telèfon 657262669 (Mima).   Ens va bé que ens digueu d'on sou, quants sou, què voldrieu, on voldrieu recollir la caixa, si teniu alguna al.lèrgia o intolerància, si us agrada la remolatxa (he-he-he)...
Si voleu fer una comanda per a recollir a l'hort o a algun dels punts de recollida de Manlleu, Roda i Vic, podeu demanar el llistat setmanal a info@hortviu.com i preveure d'enviar-ho amb almenys 24h d'antelació.

Moltes Gràcies!

Maria del Mar