Cistella de verdura / Comandes

SEMPRE QUE PUGUIS, COMPRA DIRECTE DE PRODUCTOR.  
TRANSPARENT, DIRECTE, LOCAL, FRESC.

La major part de la producció del nostre hort es destina a omplir les cuines de persones i famílies del nostre entorn, per tal que gaudiu dels millors aliments alhora que col·laboreu en aquest projecte sostenible.
Fem venta local, només a Osona i Garrotxa, a punts de recollida de:

Manlleu
Vic
Roda de Ter
Les Preses
Olot
Les Planes d'Hostoles

Si no coneixeu cap productor prop de vosaltres, potser us hi podem ajudar, ja que estem en contacte amb la resta de productors ecològics de la Xarxeta de Pagesos Agroecològics de Catalunya.  No dubteu en escriure-ns!  info@hortviu.com

Hi ha tres possibilitats per a comprar els nostres productes:

  • Amb les caixes setmanals de verdura de temporada (setmanal, quinzenal o esporàdica), que nosaltres us proposarem setmana rere setmana i anirem variant en funció del que hi hagi als camps.   Aquesta és la millor opció per nosaltres i la més econòmica per vosaltres (10€ la de verdura per 1-2 persones; 15€ la de verdura per 3-5 persones) i sempre teniu possibilitat de fer-hi canvis o afegits, tant de verdura com de fruita.  Per saber què contindrà cada setmana subcriviu-vos al correu setmanal.
  • Amb comanda oberta (esporàdica o setmanal), un xic més car però a la carta.  Sabreu el que hi ha cada setmana també subscrivint-vos.  Tant per les caixes setmanals (també anomenades cistelles) com les comandes obertes cobrem 1€ de transport, excepte a Les Planes d'Hostoles i a les cooperatives de consum.
  • Venint els dilluns a mercat KMOsona de Manlleu. Som a la plaça Flama del Canigó, a tocar de la Plaça Major, de 8.30h a 13.30h, amb altres productores.
.Les caixes setmanals de verdures ecològiques i de temporada duen tota la varietat d'aliments que ofereix l'hort dia a dia, acabats de collir, cultivats amb mètodes ecològics i per tant respectuosos amb la natura.   A part de ser més bo i més nutritiu, el consum de proximitat és el més sa, conseqüent i responsable que existeix.