Visites Escolars


En David i la Mima de l'hortviu som pagesos productors de verdures ecològiques.  Voldríem compartir els nostres horts, situats a La Teuleria de Corcó de Manlleu, amb els nens i nenes, nois i noies i famílies en general.  Fa un temps que compartim aquesta idea i il·lusió amb l'Amàlia, administrativa i monitora de lleure.

Oferim una sortida amb activitats vivencials on els alumnes participen activament en les tasques de sembrar i plantar, observar, descobrir, collir verdures i compartir amb nosaltres la joia de la naturalesa i el coneixement sobre com produïm allò que mengem.

El nostre projecte compta amb 8 anys d'experiència i un entorn únic, on la biodiversitat es manifesta amb tota la seva magnificència i ben aprop del nucli urbà de Manlleu.

Com a pares hem compartit amb els nostres fills la màgia de l'hort i com a professionals hem rebut visites tant de cicle infantil com de secundària i escoles de capacitació agrària; en tot moment ens adaptem a l'experiència dels convidats i busquem un aprenentatge recíproc i dinàmic que consolidi els coneixements.
visita escolar hort ecològic vivencial


Per més informació:  info@hortviu.com o 657 262 669