amunt

Cistelles

Menja sa, variat i de proximitat

Tu esculls

T'oferim verdura ecològica, de proximitat i de temporada de la manera que millor s'adapti a tu:

 1. Cistella oberta "a granel"

  Escull la verdura a granel de la botiga virtual, com si fossis a mercat, i el dijous la trobaràs al teu punt de recollida.  Cobrem 1€ de transport (excepte al punt de recollida de Les Planes d'Hostoles i a les cooperatives de consum).  
 2. Cistella semi-tancada "et fem dues propostes equilibrades"

  Escull una o varies de les cistelles que et presentem a la botiga virtual. Podràs afegir/treure algun producte. El dijous te l'entreguem al punt de recollida.  Cobrem 1€ de transport.  Aquesta opció surt més a compte que les cistelles obertes a granel.  Econòmic, abundant i variat al llarg de l'any.
 3. Subscripció setmanal/quinzenal

  Reps un email amb la proposta de cistella de la setmana. Podràs afegir/treure algún producte, i acceptar-la. El dijous te l'entreguem al punt de recollida.  Només ens has d'avisar les setmanes que no la vulguis.

  Aquesta és la més econòmica (10€ la de verdura per 1-2 persones; 15€ la de verdura per 3-5 persones) i sempre teniu possibilitat de fer-hi canvis o afegits, tant de verdura com de fruita. També és la millor opció per a nosaltres perquè ens ajuda a preveure els cultius i a treballar millor.  Per fer aquestes cistelles escollim els productes de plena temporada, de manera que sigui econòmic, variat i abundant.  

 

Com es fa? És molt fàcil: 

 1. Si és la primera vegada, necessitem saber el teu punt de recollida i les dades bàsiques per contactar amb tu, per això et demanem que et registris aquí.
 2. Fas la compra de verdura que vulguis.
 3. El dijous ho trobaràs al teu punt de recollida més proper.

Només vols provar-ho?

Cap problema, fes només 1 comanda. 

Vols una cistella setmanal/quinzenal? 

Et pots subscriure a la cistella setmanal/quinzenal posant-te en contacte amb nosaltres.

 • Cada setmana reps a l'email la proposta del contingut de la cistella amb verdures i fruites de la temporada pel següent dijous. També us expliquem les feines que hem estat fent a l'hort, us hi posem fotos.
 • Així teniu temps de mirar què portaran, fer algun canvi si el necessiteu i/o afegir-hi coses de la botiga si us calen.
 • Si alguna setmana concreta no la voleu, pots avisar i no te l'entregarem.
 • Pots desapuntar-te en qualsevol moment.
 • El dijous només cal anar al punt de recollida que escolliu i allà trobareu la cistella amb el vostre nom. 
 • Hi ha diverses modalitats de pagament. Efectiu, transferència o pagament online amb targeta.
 • Et recomanem aquesta opció de cistella setmanal: és ideal per menjar verdures fresques de temporada sense pensar massa, i a nosaltres ens ajuda a preveure els cultius.

 

Les cistelles setmanals de verdures ecològiques i de temporada duen tota la varietat d'aliments que ofereix l'hort dia a dia, acabats de collir, cultivats amb mètodes ecològics i respectuosos amb la natura: a part de ser més bo i nutritiu, el consum de proximitat és el més sa, conseqüent i responsable que existeix.