amunt

Avís legal

Informació general

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, comuniquem les següents dades: DAVID MARTÍNEZ FARRÀS amb DNI 33951307-H i domiciliat MAS EL VILAR, COGOLLS, 17172, LES PLANES D’HOSTOLES. En la seva web es fa públic contingut de caràcter informatiu sobre els serveis que ofereix i el contacte de l’empresa.

Propietat intel·lectual

L'empresa és titular de tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del contingut que s’hi publiquin. Queda prohibit l’ús, reproducció, copia o aprofitament dels continguts de qualsevol forma, en especial de les seves fotografies. La utilització per tercers no autoritzada de forma escrita per la titularitat, tindrà responsabilitats legals.

Condicions d’ús

L’accés i la utilització d'aquesta web és gratuït i l’usuaria es compromet a utilitzar la informació sota criteris de bona fe i respectant el seu marc legal.

Reserves de domini

Ens reservem el dret d’exercir en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació i la seva presentació de la seva web.

Responsabilitats

No garantim la inexistència d’errors d’accés, contingut o seguretat, ni desactualitzacions de la web. No ens fem responsables de tals errors. Es realitzaran els ajusts necessaris per corregir-ho sempre i tant aviat com en siguem coneixedores. No respondrem de cap dany o perjudici derivat d’un accés o ús no consentit de la informació que s’hi presenta.

Protecció de dades 

Només recaptem les dades facilitades de forma voluntària per l’usuari en concepte d’una presa de contacte o subscripció a la newletter corporativa. En el primer cas no mantenim un registre de base de dades i tal informació serà eliminada. I, en el segon cas, i en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa que el nom i email cedits en concepte de subscripció a la newsletter només s'utilitzaràn per prestar els serveis explícitament sol·licitats, es respectarà la confidencialitat i no es cedirà a tercers la informació personal. Sempre podrà exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació mitjançant la baixa de la pròpia newsletter o posant-se en contacte amb l’empresa.

Política de Cookies

No utilitzem cookies per obtenir dades personals que identifiquin a l’usuari, el seu ús és temporal i tenen l’objectiu de fer més fàcil l’accessibilitat a la web. Per obtenir més informació o exercir els vostres drets derivats de la Protecció de Dades, us podeu posar en contacte a través de l’apartat de contacte.